Overname bedrijf per 01-01-2022

Per 01-01-2022 zal het familiebedrijf Kamper Automatenhandel welke bestaat sinds 1983 officieel worden overgenomen door Stef Ekkel jr. Het bedrijf zal vanaf dan ook verder gaan onder de naam Stef Ekkel Amusementsautomaten. Behalve de naamswijziging veranderd er verder helemaal niets. Wij blijven u de service bieden die u van ons gewend bent en we blijven er naar streven om het hoogste rendement uit uw onderneming te behalen.

Gepubliceerd door stefekkelamusementsautomaten

Stef Ekkel Amusementsautomaten is een klein familiebedrijf dat al bestaat sinds 1983. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van speelautomaten kunnen wij u de juiste automaten adviseren voor uw onderneming zodat het juiste rendement zal worden behaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: